miércoles, 9 de septiembre de 2009

1ª REGATA DE LA TEMPORADA: L´ESCALA




Hola noies i nois, ja hem començat la temporada amb algunes baixes entre les nostres files. La Gal·la la teniem de vacances familiars (ho acceptarem!) i Victoria està navegant per mig món, nenes se us troba a faltar.

Per la resta:

El cap de setmana a l'Escala ha estat molt profitós, hem pogut navegar els 2 dies amb vents diferents i hem pogut veure com anem de velocitat respecte altres clubs en diferents condicions. Teniu un full excel on surt un resum del que hem anat treballant, falta una proba del Marc i del Lucas i la última de tothom, però crec que el resultat es prou fidedigne. Mireu d'estudiar els resultats i meditar que heu fet bé i que malament.

Recordeu que els no guanyadors heu de prepara un regal als que ho han fet millor que vosaltres:
grup 1 guanya Carlos, han de preparar el regal Irene H. Gorka i Ariadna
Grup 2 guanya Anna, han de preparar el regal Pau, Marc i Irene C.
Grup 3 guanya Jan, han de preparar el regal Lucas, Jordi i David
Recordo les regles, s'ha de portar el regal dissabte 19 a Blanes i els pares no poden col·laborar econòmicament.
Qui no porti el regal que no vingui!!!

L'entrenador, es a dir jo mateix, estic prou satisfet de tots. Alguns tenim molt clar el que hem de millorar i altres ens falta una mica de tot. En parlarem més detingudament a Blanes.
Els resultats esportius tenint tants nens fa que hi hagi una mica de tot, però en conjunt és bo tenint en compte que era el menys important, les sensacions són bones i crec que tenim el que cal per què sigui un gran any.

Ja acabo, espero que el dilluns que vé no sigui massa dur, a mi mai m'agradava el primer dia de classe!! Us espero a Blanes amb la vista posada a Llançà!

David

No hay comentarios: