lunes, 15 de junio de 2009

I TROFEO DE VERANO CARLA BULGARIA ROSES BEAUTY-LO QUE DE VERDAD IMPORTA:LA REGATA


David Ubach nos envía el siguiente artículo sobre lo que de verdad importa: la regata!
" Aquest cap de setmana ha estat molt especial:
1.-Hem tingut un esponsor per la regata (crec que el podrem tornar a tenir l´any vinent) gràcies a que tot ha anat com la seda.
2.-El concurs de paelles ha estat tot un èxit,felicitats cuiners i cuineres.
3.-És l´últim cap de setmana que estem tots junts a Blanes d´aquesta temporada 08-09.
Però jo només parlaré de la part tècnica,que cada cop dóna més de si.
Estic molt orgullós perque tenim un equip de regates de 16 nens i nenes, ja no hi ha diferències entre els "promeses" i les "vaques sagrades" SOM UN EQUIP.
El dissabte va fer un típic día d´estiu, molta calor,poc vent al matí amb la clara previsió de més vent a mesura que anessin passant les hores, i amb una tendència de rolar cap a la dreta fins que s´instaurés definitivament el garbí que tant ens agrada.
He vist que seguim cometent els mateixos errors de sempre a la sortida, no tenim mai clar on està la línea de sortida respecte de la posició en que estem a falta de 10 segons de sortir... Es un tema que encara em preocupa. Ara bé un cop hem començat les coses milloren des del punt de vista de l´entrenador; tots els regatistes naveguen bé,concentrats tot i el poc vent.Donem importància a alló que toca (en aquest cas en buscar les ratxes de vent) i tots anem fent (menys l´Anna que es perd en algun lloc entre Blanes i la lluna de València).
Acavant les 2 proves del dissabte, tenim tres regatistes destacats respecte la resta, en 1er lloc el Gorka, seguit de la Victòria i tancant el grupet el Carlos.Hem quedo sorprés de lo bé que navega la Martina i que la Gal.la ha deixat de ser una nena petita.
Arriba el diumenge,encara menys vent i més complicat, s´afegeix la corrent de llevant. No tots se´n adonen o no li donen la importància que té. El primer en creuar la linea de sortida ho fa 7 segons després de la baixada de bandera (ay,aquesta corrent que donarà guerra avui...).El Gorka s´encaparra en controlar la Victòria que amb aquestes condicions es tota una fletxa, i més veient que el Carlos perd els 2 primers roles i es queda bastant tirat a l´esquerra amb la Irene Hueto.Però això de la corrent...Tant Carlos com Irene treballen el costat esquerre de la cenyida prou bé buscant les ratxes i els roles per centrar-se mentres el gruix de la flota s´en va de dretes ERROR la corrent els hi farà pagar fort. AY Eduard si haguessis entés que anaves primer no només perque agafaves bé les zones de ratxa sino perque estaves en zona de menys corrent.En resum el Carlos acava passant primer la boia i ja amb la corrent a favor s´escapa.
Els més petits i per tant menys experimentats pateixen a l´hora de passar les boies i n´hi ha que acaven fent virades al final del través (a veure si els que us ha passat penseu per qué!)
Finalment el Carlos amb el 1er lloc del diumenge guanya la general i el Gorka aconsegueix mantenir a ratlla la Victòria per consolidar el segon lloc, que per ser sincers li sap a derrota.
Apunt final:
Crec sincerament que amb la Irene Hueto,el Gorka,la Victòria i el Carlos, tenim equip per lluitar amb els millors del primer grup de Catalunya.Els hem de mirar als ulls i tenir clar que som millors, que entrenem com ells, que ens esforcem més que ells i que pensem més. Serà el primer any per la Irene i per la Victòria però amb la mala llet que tenen (i aixó ho dic com un complit) supliran amb escreix la falta d´experiència.
I del grup 2 no vull fer auguris,però els de Blanes hem de ser els millors i prou!!
Bones vacances a tots
David

No hay comentarios: