lunes, 22 de junio de 2009

OBJECTIU GRUP 2 OK!!!


Arribàvem a la regata de l´Escala amb els deures fets i per això, el dissabte, tot i la tramuntana de 20 nusos els nens semblaven estar prou tranquils.Mentre el Jan i el Jordi batien tots els records possibles de velocitat amb patinet, la Gal.la i el David es desfogaven parlant i parlant tot el que podien-és increïble el que pot arrribar a parlar una nena tan petita com la Gal.la!! jaja-, el Pau estava més pendent del vent que una altra cosa i el Lucas i el Marc, que van venir a donar suport als companys, disfrutaven de la tranquilitat de no haver de sortir a "patir" amb aquella tramuntana, ja que tenien solucionada l´entrada al grup 2.També vam tenir la visita d´algunes vaques sagrades com el Carlos, la Irene Casañé i l´Ariadna, a més de "Les Martines".

Les fortes condicions del dissabte no van donar prou garanties com per fer sortir a la flota a l´aigua, ja que a part del vent d´uns 18 nusos amb fortes ratxes, les grans onades eren el gran problema. Però els nens no van perdre el temps i a la que el sol va apretar ja estaven tots tirant-se a l´aigua des de la rampa i posteriorment, sabotejant el club nautic-no cal que els hi destrossem els seus raqueros per portar més alumnes a Blanes, nois!!!


El diumenge s´esperava també tramuntana, i aquesta no va faltar a la cita. Tot i els esforços del comité, aviat es va veure que les condicions no permetrien navegar-les condicions eren d´uns 20 o 25 nusos amb ratxes de 30!!-. Amb això es donava per acabada la temporada del grup 3 i l´objectiu d´estar TOTS AL GRUP 2!!!! Vam repartir les bandes blaves que a partir d´ara portaran aquests cracks de Blanes com a membres del grup 2 i a més encara van tenir regals d´un sorteig que es va fer. Cap de setmana rodó tot i no poder navegar.


Al principi de temporada, quan durant un parell de setmanes centràvem els esforços dels entrenaments en intentar fer una sortida de llebre correcte, era difícil imaginar que assoliríem el nivell actual. Per això vull felicitar a cada un dels "petits" per la gran progressió que hem fet.A més, crec que a part de fer bons regatistes, s´ha creat un gran grup d´amics.Gran part de culpa és dels pares, que han creat un clima fantàstic i s´han encarregat de tota la logística-i dels meus despistes!!!!- i com no, del David Ubach, que ha tingut una implicació total amb els petits i amb els problemes o dubtes que pogués tenir jo. Per tot això FELICITATS FIGURES!!!!!!


Marc

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tu si tes un figura!!!! No seràs pas de lletres, oi?

EVA dijo...

Sincerament, jo a principi de temporada també tenia els meus dubtes… com s’ho fara en Marc per posar a ratlla en aquesta colla de trapelles anomenats “Promeses” ? sobretot en Jordi que va començar sense voler ni sentir parlar de regates, ni de res que li pogués “estressar”.
Potser els pares hem colaborat des del darrera, pero crec que el mèrit es teu per haver aconsseguit el objectiu fixat, pero sobretot per haver fomentat l’esperit de competició combinat amb el bon rotllo, amb la diversió i amb fet de sentir-se tots ells integrats en un grup, en un equip. Fet molt important, crec, en un esport individual.
Per tot aixo només voldria dir-te : ENHORABONA I MOLTES GRACIES PER TOT¡!!