sábado, 26 de noviembre de 2011

SILENCI: GRAVEM !! - FENIX 11*23



A les 6.30 ens convoquen al parking de Sa Caleta pel rodatge. Arribem mig adormits i els nens molt contents, nerviosos i excitats. Encara no hem baixat del cotxe que ja s’enduen en Jordi cap al camerino/perruqueria per estufarli una mica la permanent., té el cabell molt més curt que en Nil i li han de posar unes extensions. Desseguida la noia d’atrezzo s’emporta en Miquel i la Martina (doble M com els hi diuen), en Jan i l’Ariadna, els hi revisa la roba que han portat i els hi dona instruccions del que s’han de posar.
Ens crida l’atenció la quantitat de gent que forma part del equip i sobretot el ritme frenètic amb que treballen, tothom corre.
Surt en Jordi del camerino i s’el emporten corrents cap a la platja,. Em diuen que ja van a rodar
la seva escena i que si ho volem veure que anem a la caleta…. Corre que corre. Allà ja tenen tot el
desplegament: càmares, iluminació, focus, productor, director artistic,encarregats de sò, guionistes, ajudants de tota mena, i el director, en Joel Joan. A la platja li donen les últimes instruccions i una ràdio per poder-se comunicar amb ell. Tot està a punt i.. SILENCI, GRAVEM i a la sortida del sol ,en Jordi surt navegant amb estel amb un suau terralet que l’empeny mar endins.
Desde terra li van indicant : Jordi més cap a la dreta, ara gira a l’esquerra, ara ves mar endins. Sembla que hi hà algun problema amb la ràdio i en Jordi no els escolta: Jordi quan puguis torna cap a la platja… Jordi, em sens? Torna cap a la platja, Jordi?, Jordi? …i en Jordi cada cop mes lluny . Però finalment torna cap a la platja i….TALLEM ! BONA !
De suport a l’aigua tenim el Vila de Blanes capitanejat pel Juanmi, Pplu i Sergi, allà en Jordi es canvia amb en Nil que passa a l’estel per rodar les escenes de primers planos. En Jordi està congelat, sort que el Juanmi li deixa una jaqueta per taparse.
El sol ja comença a escalfar i la platja es va animant,per rodar la següent seqüència: el protagonista intenta lligar amb unes nenes de la platja, i al seu voltant figurants prenent el sol, jugant a pilota, fent caiac, banyant-se, i els nostres nens, moníssims per cert, montant i desmontant un estel i un 420. En Pibe fa d’instructor de vela i els hi supervisa els barcos que estan montant. Realment sembla un dia d’estiu. Però sembla que l’escena no acaba de sortir bé i l’han de repetir una i una altra vegada: TALLEM I TORNEM POSICIÓ INICIAL !!! i així fins que surt bé i la donen per bona.
A les 14.30 acaben el rodatge de la platja, i tot l’equip i figurants s’en van a dinar.
I després d’aquest dinar s’acaba el dia de rodatge dels nostres nens, que marxen contents de l’experiencia,i encara més contents de marxar cap a casa amb el seu primer sou a la butxaca.
Gracies a tot l’equip de ARRISKA FILMS per donar-los aquesta oportunitat !

Eva


No hay comentarios: